ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: Άνετη επικράτηση για Hamilton και Mercedes

Μία ακόμα υψηλή επίδειξη κυριαρχίας από την Mercedes και στο Spa όπου έδειξαν ότι για το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να συμβούν πολλά για να χάσουν κάποιον αγώνα.

Και αυτό έγινε και στο πολύ απαιτητικό Spa, σε ένα ιδιαίτερα ήσυχο απόγευμα από άποψη εξωγενών παραγόντων, όπου οι δύο Mercedes έκαναν άνετα το “1-2”. H νίκη πήγε χωρίς κανένα κόπο στον Hamilton ενώ και ο Bottas δεν δυσκολεύτηκε σε καμία περίπτωση από τον Verstappen καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Hamilton ήταν επικεφαλής από την αρχή του αγώνα και δεν απειλήθηκε από κανένα, κάνοντας την 5η νίκη του σε 7 αγώνες για φέτος και την 89η στην καριέρα του, μόλις 2 πίσω από το ρεκόρ του Schumacher.

Πίσω από τον Verstappen βρέθηκε ένας ανανεωμένος Ricciardo ο οποίος έκανε και τον ταχύτερο γύρο. Η καλή επίδοση των Renault ολοκληρώθηκε με την 5η θέση ο Οcon.

Tην δεκάδα έκλεισαν οι Albon με Red Bull, Norris με McLaren, Gasly με AlphaTauri, Stroll με Racing Point και ο Perez με Racing Point. Απογοήτευση για άλλη μια φορά για την Ferrari που είχαν σοβαρά προβλήματα ταχύτητας, με αποτέλεσμα να τερματίσουν εκτός δεκάδας, σε μία από τις χειρότερες επιδόσεις τους όλων των εποχών (13oς ο Vettel,, 14oς o Leclerc).

Παρακάτω η κατάταξη του αγώνα, δείτε εδώ την βαθμολογία, επόμενος αγώνας στην Μόντσα στην Ιταλία (6 Σεπτεμβρίου). Ευτυχώς για την Ferrari χωρίς κοινό…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!