NEA

Διαθέσιμο το ανανεωμένο Suzuki Swift

Το Swift περνά από ένα facelift και παράλληλα αποκτά αναβαθμισμένο εξοπλισμό και εκδόσεις κινητήρων.

Μετά από περίπου τρία χρόνια κυκλοφορίας το Swift ανανεώθηκε στα σημεία και απέκτησε ένα φρεσκαρισμένο παρουσιαστικό με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα. Λανθάνουσες είναι οι αλλαγές στο διάκοσμο όπου έχουν αλλάξει κάποιες λεπτομέρειες, ενώ ο εξοπλισμός ασφάλειας έχει αποκτήσει νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Στην βάση παραμένει ο τετρακύλινδρος 1.200άρης με τους 83 ίππους, ενώ το mild hybrid σύστημα έχει πλέον μεγαλύτερη μπαταρία (από 3 Ah στα 10 Αh). Σχετικά με την μετάδοση υπάρχει χειροκίνητη έκδοση ή αυτόματο CVT με κίνηση στους μπροστινούς ή στους τέσσερις τροχούς.

Το ανανεωμένο Swift διατίθεται άμεσα στην χώρα μας, σε τρία επίπεδα εξοπλισμού για την δικίνητη έκδοση (GL, GL+ και GLX) και δύο για την τετρακίνητη (GL+ και GLX). H βασική τιμή για την δικίνητη έκδοση είναι στα 13.350 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο και 14.780 ευρώ με το κιβώτιο CVT. Εδώ μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο από τον οποίο απουσιάζει το Jimny που πλέον δεν θα διατίθεται στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!