NEA

Η Volkswagen παρουσιάζει τα νέα Golf Variant & Golf Alltrack

Η γκάμα του Golf διευρύνεται με τις προσθήκη των πιο πρακτικών εκδόσεων αμαξωμάτων που έχουν μια καλή πορεία σε αρκετές αγορές της Ευρώπης.

Για όσους βρίσκουν το πεντάθυρο Golf κάπως μικρό σε χώρους από τα τέλη του έτους θα ξεκινήσει το λανσάρισμα των Variant και Alltrack που σε μήκος φτάνουν τα 4,63 μέτρα. Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί στα 611 λίτρα και εκτοξεύεται στα 1.642 λίτρα όταν πέσουν οι πλάτες των (πίσω) καθισμάτων.

Το εσωτερικό είναι πανομοιότυπο με του πεντάθυρου Golf, ενώ υπάρχουν διάφορες πρακτικές λύσεις όπως η πίσω ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα, τα άγκιστρα για τις τσάντες, οι ιμάντες για ασφάλιση αντικειμένων, οι δύο παροχές ρεύματος (στα 12V και στα 230V) κ.α.

Οι κινητήρες προέρχονται από την γκάμα του Golf, τόσο για το στέισον Variant όσο και για το Alltrack που έχει μια περιπετειώδη εμφάνιση, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και στάνταρ τετρακίνηση. Αξιοσημείωτο είναι πως η VW ετοιμάζει για του χρόνου το Golf R που θα το δούμε και ως Variant.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!