NEA

Η Suzuki “μεταλλάσσεται” σε Toyota. Στην Ευρώπη.

Τουλάχιστον αυτό βλέπουμε να συμβαίνει στις κατηγορίες πάνω από το Swift αφού η Suzuki παρουσίασε ένα ακόμη Toyota με τα δικά της σήματα.

Πριν από δύο μήνες αίσθηση είχε προκαλέσει η ανακοίνωση του Across, ενός νέου μοντέλου της Suzuki που ουσιαστικά ήταν Toyota RAV4 με άλλα σήματα. Τώρα, οι Ιάπωνες (της Suzuki) έρχονται να ανακοινώσουν το Swace, το οποίο δεν είναι κάτι άλλο από μια Corolla Touring Sports.

Πέρα από το ερώτημα γιατί να αγοράσει κανείς ένα Suzuki με τα σήματα της Toyota (ακόμη και αν είναι κάτι τις φτηνότερο), γίνεται αντιληπτό πως μια μικρή εταιρία δύσκολα μπορεί να επιβιώσει στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της κατάργησης του Jimny από τους ευρωπαϊκούς τιμοκαταλόγους.

Έτσι, η πιο ανώδυνη λύση για την Suzuki είναι να χρησιμοποιεί τα μοντέλα της Toyota με την οποία έχει στενή συνεργασία. Βέβαια, αυτή λύση δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αν αυτή αρκεί για να επιβιώσει στην Ευρώπη, τότε είναι κατανοητή.

Τέλος, να πούμε πως το Suzuki Swace θα διατίθεται από τα τέλη του χρόνου στην υβριδική έκδοση με τον 1.800άρη κινητήρα που συνδυαστικά αποδίδει 120 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!