ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Aston Martin AMR-C01: Ένας απόλυτος και πανάκριβος προσομοιωτής!

Σε συνεργασία με την Curv Racing Simulators η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε έναν simulator που κοστίζει 62.000 ευρώ. Δίχως τους φόρους.

Αν και θα υπάρξει σε μόλις 150 μονάδες αυτός ο πανέμορφος προσομοιωτής μοιάζει με το απόλυτο όνειρο κάθε gamer. Η σχεδίαση του είναι εμπνευσμένη από την Valkyrie και όπως μπορείτε να δείτε περιλαμβάνει ένα μονοκόκ πλαίσιο κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και πάνω στο οποίο εδράζεται ένα κάθισμα, η τιμονιέρα και φυσικά η κυρτή οθόνη 49’’.

Σε αυτή την τιμή θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει κάποιο πραγματικό σπορ αυτοκίνητο. Και αν απορείτε σε ποιους απευθύνεται, ο CEO της εταιρίας Marek Reichman λέει μεταξύ άλλων πως ο AMR-C01 θα μπορούσε να βοηθήσει τους πολύ πλούσιους πελάτες της εταιρίας να διακριθούν στο πρωτάθλημα ESports.

Ναι, αν δεν το γνωρίζετε τα «αθλήματα» στον εικονικό κόσμο των gamers κερδίζουν συνεχώς έδαφος, μάλιστα έχουν μπει εδώ και καιρό ακόμη και στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!