NEA

To επόμενο Ford Mondeo θα είναι ένα crossover

Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες (όπως η Toyota) η Ford δεν θα εγκαταλείψει την μεγάλη κατηγορία των οικογενειακών μοντέλων.

Το Mondeο δεν θα ανανεωθεί στη νέα του γενιά, τουλάχιστον έτσι όπως το γνωρίζουμε τόσα χρόνια. Ακολουθώντας την τάση της εποχής θα έχει ένα υπερυψωμένο σχήμα που θα ισορροπεί ανάμεσα σε αυτό του τωρινού μοντέλου και εκείνο του Kuga. Λογικά η απόσταση από το έδαφος θα είναι αυξημένη, ενώ θα υπάρχει ένα πιο έντονο παρουσιαστικό από εκείνο των Focus Active και Fiesta Active.

Έτσι, περιμετρικά του αμαξώματος θα υπάρχουν προστατευτικά πλαστικά, στην οροφή ράγες και ότι άλλο στοιχείο είναι απαραίτητο για να τονίσει το ελκυστικό πακέτο του νέου Mondeo (λογικά θα διατηρηθεί η ίδια ονομασία).

Την βάση θα αποτελέσει μία νέα πλατφόρμα, ενώ πέρα από τις mild hybrid εκδόσεις θεωρείται σίγουρη η plug-in υβριδική. Φήμες κάνουν λόγο και για ηλεκτρική που θα βασίζεται στο Mach-E μιας και το μικρότερο EV της Ford που θα κυκλοφορήσει το 2022 θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB του VW Group.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button