ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε πως την “γλύτωσε” με 240 χλμ./ώρα [vid]

Στην Autobahn, στον μοναδικό αυτοκινητόδρομο στον κόσμο που σε ορισμένα σημεία δεν υπάρχει όριο ταχύτητας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τόσο για τους οδηγούς που πηγαίνουν με τέρμα γκάζι, όσο και για αυτούς που κινούνται από δεξιά. Κατά την άποψη μου στο παρακάτω βίντεο και οι δύο οδηγοί που κινούνται στην Autobahn έχουν κάνει λάθος εκτίμηση, αν και αυτός που παραβαίνει το νόμο είναι του Skoda.

Όπως θα δείτε ο οδηγός του VW Golf GTI το έχει τερματίσει και έχει σε κάποιο σημείο ξεπερνά τα 240 χλμ./ώρα. Το λάθος που κάνει είναι πως πηγαίνει με αυτή την πολύ υψηλή ταχύτητα όταν ο αυτοκινητόδρομος έχει μεγάλη κίνηση.

Ο οδηγός του Skoda κάνει και αυτός λάθος εκτίμηση αφού είτε έχει δεν έχει δει το GTI να έρχεται, είτε δεν έχει εκτιμήσει την ταχύτητα με την οποία έρχεται με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να έρθουν σε επαφή.

Ευτυχώς, ο οδηγός του GTI πρόλαβε να φρενάρει, κάτι που θα μπορούσε να κάνει πριν παίξει την φώτα στο Skoda. Τέλος καλό, όλα καλά αφού θα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο δυσάρεστα….

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!