ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Και όταν κολλήσεις στην άκρη του βουνού, τι γίνεται; [vid]

Tα Jeep έχουν κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Τι γίνεται όταν τα ξεπεράσει κανείς;

Το πιο απλό που μπορεί να κάνει κανείς είναι να καλέσει βοήθεια για να ξεκολλήσει. Τι γίνεται όμως όταν κολλήσεις σε ένα βουνό με γκρεμό δεξιά και αριστερά; Ένας τέτοιος δρόμος υπάρχει στο μονοπάτι στο West Ridge στην Καλιφόρνια το οποίο είναι από τα αγαπημένα όσων κάνουν mountain bike.

Και παρά το οριακό πλάτος για ένα αυτοκίνητο ένας τυπάκος το ρίσκαρε και την πάτησε. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία το Jeep προφανώς δεν πάτησε καλά σε κάποιο σημείο, το έδαφος υποχώρησε και παραλίγο να τουμπάρει. Για καλή τύχη του οδηγού κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και αποφάσισε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η όλη περίπτωση έγινε viral στο διαδίκτυο αναζητώντας τρόπους για να σωθεί το Jeep. Μέχρι και ιδέες για σήκωμα με ελικόπτερα ειπώθηκαν. Τελικά τη λύση την έδωσαν τα μέλη της ομάδας «Jalados 4×4» που πήγαν με τα δικά τους Jeep και έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να επιστρέψει το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!