ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αναβίωση για το κλασικό Citroen Type Η [vid]

Τον Fabrizio Caselani τον γνωρίσαμε μέσα από ένα μετασκευασμένο Jumper και μια σύγχρονη αναβίωση του κλασικού γαλλικού βαν.

Θα έλεγε κανείς πως ο τύπος έχει μεγάλο κόλλημα με το Type H μιας και προχώρησε σε μια δεύτερη εκτέλεση. Αυτή την φορά μικρότερη σε μέγεθος αφού βασίζεται σε ένα Citroen Space Tourer. Πάντως, το concept είναι το ίδιο με την περίπτωση του Jumper και πάνω στο αμάξωμα ενσωματώνονται εξωτερικά panels.

Το τελικό αποτέλεσμα μας παραπέμπει στο αρχέτυπο Type H, ιδίως το μπροστινό μέρος με την χαρακτηριστική μάσκα και τα στρόγγυλα φανάρια. Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για φθηνές πλαστικές προσθήκες αλλά όλα τα έξτρα τμήματα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας υλικά με την έγκριση της Citroen.

Η εταιρία που αναλαμβάνει την μετατροπή προσφέρει το Type HG όπως το ονομάζει, σε διάφορα μήκη και στιλ αμαξώματος. Το αρχικό Type H κατασκευάστηκε μόλις 70 φορές, αλλά το νέο HG θα υπάρξει σε περισσότερα. Το κόστος για την όλη μετατροπή είναι στις 14.800€, μαζί με την τοποθέτηση και την βαφή.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!