NEA

Νέο υβριδικό supercar επιβεβαίωσε επίσημα η McLaren

Η νέα McLaren θα είναι υβριδική, θα βασίζεται στο νέο κάρμπον πλαίσιο MCLA (McLaren Carbon Lightweight Architecture) και θα κυκλοφορήσει το 2021.

Μετά από μία πετυχημένη περίοδο και έχοντας εξαντλήσει τα περιθώρια του πασπαρτού V8 έφτασε η ώρα για την βρετανική εταιρία να εξελίξει ένα νέο υβριδικό V6 μηχανικό σύνολο. Το οποίο θα έχει και μία αρκετά καλή ηλεκτροκίνητη αυτονομία όπως άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του ο CEO της εταιρίας, Mike Flewitt.

Η νέα McLaren θα τοποθετείται ανάμεσα στην GT και την 720S και όπως όλα δείχνουν η Sport Series θα διατίθεται και θα αντικατασταθεί από τα hybrids μοντέλα με τον V6. Στην φωτογραφία βλέπετε ένα από τα 45 πρωτότυπα μοντέλα που βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών και μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει ένας γύρος από teaser στοιχεία μέχρι την ολική αποκάλυψη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!