NEA

To ανανεωμένο Kia Stonic θα έχει και GT Line έκδοση

Με νέους κινητήρες και τεχνολογίες το facelift μικρότερο SUV της Kia θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του έτους.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Kia είχε ανακοινώσει το φρεσκαρισμένο Stonic το οποίο αναβαθμίζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία και τις απαραίτητες ανανεώσεις στο αμάξωμα και στο εσωτερικό με την μεγαλύτερη οθόνη και την ευρύτερη συνδεσιμότητα.

Ταυτόχρονα το Stonic θα αποκτήσει και την σπορ έκδοση GT Line η οποία προσδίδει ένα σπορ χαρακτήρα δίχως αλλαγές στα μηχανικά μέρη. Τα καλούδια της GT Line έκδοσης εντοπίζονται κυρίως στην μάσκα όπου υπάρχουν διαφορετικοί προφυλακτήρες και εισαγωγές αέρα στο χρώμα του αμαξώματος.

Στο κάτω μέρος της μάσκας υπάρχει πλέον μια κυψελωτή εισαγωγή ενώ έχουν προστεθεί και αρκετές πινελιές από χρώμιο σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, όπως και στο πίσω μέρος με τις δύο απολήξεις. Το αμάξωμα είναι αποκλειστικά δίχρωμο με τις ράγες, ενώ υπάρχουν και αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, νέο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και τονισμένες ραφές, λεπτομέρειες σε χρώμιο και τα απαραίτητα λογότυπα GT Line. Αυτά για μια έκδοση που απευθύνεται σε όσους θέλουν το Stonic να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο και να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για μια πολύ καλή value for money επιλογή (περισσότερα εδώ).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!