NEA

H Tesla απέκρουσε νέο σαμποτάζ!

Ο υπάλληλος που προσπάθησε να σαμποτάρει την λειτουργία του εργοστασίου στο Freemont απολύθηκε.

Τελικά η Tesla έστειλε σπίτι του τον υπάλληλο που πριν από δύο εβδομάδες αποπειράθηκε να «μολύνει» το κεντρικό λογισμικό του εργοστασίου στο Freemont με κακόβουλο πρόγραμμα. Ωστόσο, η έγκαιρη αναγνώριση του ιού από τους ανθρώπους της Tesla ήταν αποτελεσματική και το σύστημα καθαρίστηκε μέσα σε μερικές ώρες με την οποιαδήποτε ζημιά να αποκαταστάθηκε δίχως συνέπειες.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο σαμποτέρ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του και να ενοχοποιήσει έναν συνάδελφο του. Τελικά ομολόγησε και την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η αμερικανική δικαιοσύνη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά και προφανώς ούτε η τελευταία που η αμερικανική εταιρία καταγγέλλει ένα σαμποτάζ. Το καλοκαίρι υπήρξε ένα παρόμοιο συμβάν στο εργοστάσιο Gigafactory της Tesla στη Νεβάδα όπου υπήρξε μια επίθεση με κακόβουλο λογισμικό που προσπάθησε να κάνει ένας Ρώσος. Ωστόσο, ένας υπάλληλος από το τμήμα προστασίας δεδομένων πρόλαβε τον χάκερ. To FBI ενημερώθηκε και προχώρησε στην σύλληψη του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!