ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε μια τρενάμαξα να διαλύει μια νταλίκα [vid]

Μια ακόμη σύγκρουση με εμπορικό τρένο καταγράφηκε στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όταν μια νταλίκα κόλλησε σε ισόπεδη διάβαση.

Για κάποιο άγνωστο λόγο ο οδηγός της νταλίκας έμεινε πάνω στην ισόπεδη διάβαση. Εργάτες που υπήρχαν σε κοντινή απόσταση προσπάθησαν να την απομακρύνουν από τις σιδηροδρομικές γραμμές αλλά δεν υπήρχε μήτε χρόνος για να το κάνουν, μήτε για να ειδοποιήσουν τις αρχές ώστε να σταματήσει η εμπορική αμαξοστοιχία που πλησίαζε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η σύγκρουση ήταν σφοδρή παρασέρνοντας την νταλίκα λες και ήταν χάρτινη για δεκάδες μέτρα. Μάλιστα σε κάποιο σημείο άρπαξε και φωτιά. Ευτυχώς ο οδηγός της νταλίκας είχε εγκαταλείψει το όχημα και μόνο ο μηχανοδηγός υπέστη κάποιους μικρούς τραυματισμούς.

Με αφορμή το συμβάν αυτό θα πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη μας πως «…η ύπαρξη των ισόπεδων διαβάσεων εξασφαλίζει την ασφαλή διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής, αρκεί να μειώνουμε ταχύτητα όταν πλησιάζουμε στη διάβαση και να σταματάμε όταν δούμε κόκκινο φανάρι ή την μπάρα ασφαλείας κατεβασμένη. Δεν παραβιάζουμε ποτέ τις μπάρες! Ακόμα και στην περίπτωση που οι ενδείξεις της διάβασης μας επιτρέπουν την διάβαση, ελέγχουμε και μόνοι μας πριν περάσουμε. Ο σεβασμός των απλών κανόνων μπορεί να μας σώσει την ζωή. Επίσης, θυμόμαστε ότι το τραίνο έχει πάντα προτεραιότητα!».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!