NEA

Ανακαλύπτοντας τα αόρατα σημεία της Mercedes-Benz EQC

Για περισσότερο από ένα έτος περίπου 40 εκπαιδευόμενοι της εταιρίας ασχολήθηκαν -παράλληλα με το βασικό τους αντικείμενο- με μια «διάφανη» EQC που παρουσιάστηκε ως έκθεμα.

Εκατοντάδες εργατοώρες αφιερώθηκαν στα φανερά και αφανή σημεία της EQC για να τα αναδείξουν με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο και να μας δώσουν διάφορες εικόνες για το τι υπάρχει στο εσωτερικό ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Οι ειδικοί που ασχολήθηκαν με το εν λόγω πρότζεκτ χρησιμοποίησαν πάνω από 50 μέτρα καλωδίωσης και δύο μικροεπεξεργαστές ώστε να βελτιστοποιήσουν τον φωτισμό των LED. Μόνο στο χώρο όπου υπάρχει η μπαταρία εγκαταστάθηκαν πάνω από 15 μέτρα καλώδια με LED ώστε να αναπαριστούν την όλη διαδικασία και την ροή ενέργειας που φορτίζει ή αποφορτίζει.

Χαρακτηριστικό είναι πως για την δημιουργία των οπών στο αμάξωμα χρειάστηκαν 36 ώρες, ενώ πολλές ακόμα ώρες ξοδεύτηκαν στην τελειοποίηση του φινιρίσματος. Το βάψιμο και το γυάλισμα πήραν 50 ώρες, ενώ αρκετές χρειάστηκαν για να γραφτεί ο κώδικας προγραμματισμού των «λεντοταινιών».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!