ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σχεδόν 12 ώρες απαιτούνται για να διαβάσει κανείς το εγχειρίδιο χρήσης του νέου Audi A3!

Συνήθως τα εγχειρίδια χρήσης των αυτοκινήτων δεν τα ανοίγει κανείς ή τα ανοίγει όταν έχει κάποιο ζήτημα και προσπαθεί να βρει λύση. Ας πούμε όμως πως κάποιος θέλει, για τους δικούς του λόγους, να διαβάσει το manual του αυτοκινήτου του από την πρώτη σελίδα έως την τελευταία.

Αν το αυτοκίνητο είναι το νέο Audi A3 Sportback τότε θα πρέπει να έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του. Και αυτό γιατί είναι ογκώδες και αποτελείται συνολικά από 167.699 λέξεις και με βάση τα δεδομένα έρευνας απαιτούνται συνολικά 11 ώρες και 45 πρώτα λεπτά της ώρας για να διαβαστεί ολόκληρο. Όσο δηλαδή χρειάζεται ο μέσος αναγνώστης για να διαβάσει τις 659 σελίδες του μυθιστορήματος «Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας» της J.K. Rowling.

Για ποιο λόγο είναι όμως το manual του Α3 τόσο εκτεταμένο; Η απάντηση είναι οι πιο πολλές δυνατότητες που έχει το σύστημα infotainment και οι οποίες πρέπει να αναλυθούν, τα σαφώς περισσότερα συστήματα υποβοήθησης, οι διευρυμένες δυνατότητες διασύνδεσης αλλά και η προσθήκη κινητήρων με ήπια υβριδική υποβοήθηση, καύσιμο φυσικό αέρια, plug-in υβριδικά στο άμεσο μέλλον κ.λπ. Και όλα αυτά αποτυπώνονται σε λέξεις και σελίδες και βέβαια χρόνο ανάγνωσης.

Βέβαια σε ένα manual δεν είναι τα πάντα κατανοητά, οπότε αρκετές σελίδες θα πρέπει να τις διαβάσει κανείς ξανά και ξανά για να είναι σίγουρος πως θα καταλάβει την περιγραφή, οπότε σε αυτήν την περίπτωση οι 11 ώρες και 45 λεπτά της έρευνας θα αυξηθούν κατά πολύ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!