ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε μία Porsche 911 GT3 να σηκώνει στον αέρα έναν ποδηλάτη [vid]

To συμβάν που καταγράφηκε με πρωταγωνιστή έναν ποδηλάτη και μερικούς εκνευρισμένους απερίσκεπτους οδηγούς μας δείχνει τι δεν πρέπει να κάνουμε.

Κάπου στη Κολομβία ένας ποδηλάτης κινείται αρκετά γρήγορα στην λωρίδα κυκλοφορίας του και σε δρόμο με στροφές. Τον ακολουθεί ένα Hyundai Santa Fe από το οποίο βλέπουμε τα πλάνα. Ο ποδηλάτης δεν κάνει στην άκρη και κινείται προκλητικά προς το κέντρο του δρόμου εκνευρίζοντας ίσως ένα παρεάκι από τρεις Porsche που ακολουθούσαν.

Ανάμεσα στον ποδηλάτη και στις Porsche υπήρχε ένα αυτοκίνητο με την κάμερα. Ξαφνικά βλέπουμε από αριστερά (και ενώ υπήρχε διπλή διαχωριστική γραμμή) να περνά μια κόκκινη Porsche και στη συνέχεια να ακολουθεί μια 911 GT3. Η οποία έρχεται στραπατσαρισμένη να πέσει πάνω στον ποδηλάτη. Λίγο μετά σταματά και ένα Hyundai Santa Fe.

Τι είχε γίνει; Ο ποδηλάτης προφανώς είχε εκνευρίσει αυτούς που ακολουθούσαν. Το αυτοκίνητο με την κάμερα δίσταζε να τον προσπεράσει και πιθανότατα το Hyundai να ήταν ακριβώς πίσω. Έτσι, οι Porsche που ήταν ακόμη πιο πίσω αποφάσισαν να κάνουν διπλή προσπέραση. Η κόκκινη τα κατάφερε, αλλά η λευκή την ώρα που επιχειρούσε να κάνει και αυτή προσπέραση, το ίδιο είπε να κάνει και το Hyundai με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον αριστερό μέρος την 911 και να αποσταθεροποιηθεί πέφτοντας πάνω στον ποδηλάτη.

Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι και ο ποδηλάτης την γλύτωσε με μερικούς μώλωπες και γρατζουνιές. Εννοείται πως όταν υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμή δεν επιτρέπεται το προσπέρασμα. Ωστόσο, ο ποδηλάτης θα μπορούσε να κάνει πιο δεξιά ώστε να δοθεί χώρος για προσπέρασμα -εννοείται δίχως να υπερβεί η διπλή διαχωριστική γραμμή- ώστε να μην δημιουργηθεί αυτό το μπάχαλο που τελικά ο ίδιος πλήρωσε τις συνέπειες. Από την άλλη, λίγη υπομονή από τους οδηγούς αυτοκινήτων που έχουν έντονο το συναίσθημα της κυριαρχίας στους δρόμους, δεν βλάπτει. Εσείς τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!