NEA

Πλησιάζει η ώρα της νέας Mercedes C-Class

Για πολλούς το πιο ολοκληρωμένο premium σεντάν στην κατηγορία του ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη γενιά του που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Όπως είναι λογικό η Mercedes θα εμποτίσει τη νέα C-Class με αρκετές τεχνολογίες που είδαμε στην S-Class, αλλά και τη νέα εξελιγμένη σχεδιαστική ταυτότητα. Η οποία δεν θα απέχει και πολύ από τις ψηφιακές προσεγγίσεις που μας δίνει στις σχετικές φωτογραφίες το kolesa.ru.

Οι διαστάσεις του αμαξώματος δεν θα απέχουν και πολύ από αυτές του τωρινού μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει μια νέα εκδοχή του MBUX με οθόνες στη σειρά και νέα συστήματα που θα ανάγουν την ημιαυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3. Χάρη στο αυξημένο κατά 20 χλστ. μεταξόνιο οι χώροι θα είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές με ένα πορτμπαγκάζ στα 500 λίτρα.

Από πλευράς μηχανικών μερών θα χρησιμοποιηθεί η νέα πλατφόρμα MPA-II, ενώ αναμένεται να δούμε εξηλεκτρισμένη βασική έκδοση πιθανότατα στα 1.500 κ.εκ. και από εκεί και πάνω δίλιτρες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν τουλάχιστον ήπια υβριδική υποβοήθηση, ενώ θα υπάρξει και PHEV με μπαταρία 17 kWh (αντί 13,5) και ηλεκτροκίνηση έως 70 χλμ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πέρα από το κλασικό sedan θα υπάρχει για πρώτη φορά και μία υπερυψωμένη έκδοση All Terrain με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση. Σχετικά με την AMG υπάρχουν φήμες πως θα δούμε το τετρακύλινδρο σύνολο της AMG A45.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!