ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ηλεκτρικά σφηνάκια με τεκίλα Tesla!

Το δικό της οινοπνευματώδης ποτό λάνσαρε η Tesla περίπου δύο χρόνια μετά την εξαγγελία του Elon Musk για την Teslaquila.

Ωστόσο, ο τεκίλα της Tesla δεν φέρει την εμπνευσμένη σύνθετη ονομασία αλλά την πιο απλή «Tesla Tequila», η οποία περιέχεται μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο γεωμετρικά μπουκάλι 750 ml. To σχήμα του παραπέμπει σε κεραυνό και ελπίζουμε να ταυτίζεται με το ηλεκτρικό DNA της εταιρίας και όχι με την περίπτωση… να χτυπά ανάλογα στο κεφάλι πίνοντας τη.

Και όπως ίσως να μαντέψατε η Tesla Tequila των 250 δολαρίων η φιάλη έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες και μάλιστα οι περισσότερες παραγγελίες ήταν στην μέγιστη ποσότητα των δύο τεμαχίων. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως την τεκίλα παράγει η καλιφορνέζικη Nostros Tequila μετά από 15μηνη παλαίωση σε γαλλικά βαρέλια από βελανιδιά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!