NEA

Πίσω από αυτή τη λιμουζίνα κρύβεται ένα αγροτικό!

Η ιταλική εταιρία Aznom είναι γνωστή για τις περίεργες εμπνεύσεις της. Το θέμα είναι ποιος αγοράζει μια λιμουζίνα που βασίζεται πάνω σε ένα αγροτικό!

Το Aznom Palladium είναι ένα από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχουμε δει τελευταία και ας λένε οι Ιταλοί πως πρόκειται για μια hyper λιμουζίνα. Με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει βρετανική επιρροή με τη μάσκα να θυμίζει Rolls-Royce και τα πίσω καπούλια κάτι από Bentley. Ωστόσο, το όλο σύνολο είναι πραγματικά άσχημο και κακόγουστο.

Ειδικά το πίσω χοντροκομμένο μέρος δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στους σχεδιαστές αν σκεφτεί κανείς πως το Palladium βασίζεται πάνω σε ένα Dodge Ram 1500, το δεύτερο πιο καλοπουλημένο pickup στις ΗΠΑ.

Εξού και η υπερυψωμένη εμφάνιση με έναν V8 5.7 να βρίσκεται κάτω από το καπό και να αποδίδει 710 άλογα. Το μοτέρ προέρχεται από το 1500 TRX, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, υπάρχει κατ’ επιλογήν τετρακίνηση με το 0-100 χλμ./ώρα να είναι μόλις στα 4,5 δλ. και τελική στα 210 χλμ./ώρα.

Το Palladium δίνει την εντύπωση σαν κάποιος να έβγαλε το αμάξωμα και να το έντυσε με μια κακόγουστη τουαλέτα. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό που μπορεί να σφύζει από πολυτελή υλικά (όπως είναι το δέρμα), αλλά δίχως να μπορεί να πείσει.

Σίγουρα όμως θα βρεθεί κάποιος στην Κίνα ή στην Μέση Ανατολή που να θέλει να ξεχωρίζει στον δρόμο αποκτώντας το 1 από τα 10 αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η Aznom. Το αστείο είναι πως δεν θα είναι καθόλου φτηνά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!