ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πήγε να κάνει το δικό του σόου και έπιασε φωτιά [vid]

Ένα Nissan GT-R πήρε την εκδίκησή του αφού δεν άντεξε στα συνεχή μαρσαρίσματα και τις φλόγες να βγαίνουν από τις απολήξεις του.

Ο οδηγός του Nissan GT-R που βλέπετε στο βίντεο έκανε ένα λάθος που κάνουν όσοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή. Βλέπετε αρκετά supercar που πιέζονται εν στάση ή σε χαμηλές ταχύτητες δεν μπορούν να αντέξουν την θερμότητα και την πολύ υψηλή θερμοκρασία κατά την εξαγωγή των καυσαερίων.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανοησία ήρθαν για άλλη μία φορά στην επιφάνεια, σε μία συγκέντρωση αυτοκινήτων στο Λονδίνο. Εκεί ένας επιδειξιομανής οδηγός ενός GT-R έπαιζε για αρκετή ώρα με το γκάζι και τις εξατμίσεις να ξερνούν φωτιά προς τέρψη των θαμώνων της όλης κατάστασης. Κάποια στιγμή οι εξατμίσεις αρπάζουν φωτιά και αρχίζουν σιγά σιγά να καίουν το πίσω μέρος.

Διάφοροι παρευρισκόμενοι επιχειρούν με κάθε μέσο να σβήσουν τη φωτιά (με νερό, με μπουφάν, με… κλωτσιές), όμως το κακόμοιρο το GT-R συνεχίζει να καίγεται, μέχρι επιτέλους να έρθει κάποιος με έναν πυροσβεστήρα και να το γλιτώσει από ολική καταστροφή. Το πάθημα ας γίνει και μάθημα, αφού η ζημιά δεν θα είναι και φτηνή…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!