ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένας οδηγός παγιδεύεται ανάμεσα στις μπάρες σιδηρόδρομου [vid]

SUV vs Τρένο: Τι μπορεί να κάνει ένας οδηγός όταν παγιδευτεί ανάμεσα στις μπάρες μιας φυλασσόμενης σιδηροδρομικής διάβασης;

Ίσως να έχει τύχει να δείτε σε κάποιο επαρχιακό δρόμο ένα όχημα ή γεωργικό μηχάνημα να έχει περάσει την πρώτη μπάρα μιας σιδηροδρομικής φυλασσόμενης διάβασης. Αλλά να μην προλάβει και την δεύτερη που πέφτει με αποτέλεσμα να παγιδευτεί. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνει ο οδηγός είναι να αντιδράσει πολύ γρήγορα και να περάσει ανάμεσα από αυτές.

Τι γίνεται όμως όταν οι μπάρες πιάνουν όλο το πλάτος του δρόμου; Τότε δημιουργείται μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο οδηγός του μαύρου SUV προσπαθεί να κάνει μανούβρες, όχι τόσο για να απεγκλωβιστεί αλλά για να φέρει το αυτοκίνητο παράλληλα με την μπάρα και να κερδίσει χώρο.

Ωστόσο, τα δευτερόλεπτα κυλούν με αγωνία και τελικά την λύση έρχεται να δώσει ο υπάλληλος από το φυλάκιο που πετάχτηκε και σήκωσε την μπάρα με το χέρι. Το συμπέρασμα είναι πως υπάρχει ένα τεράστιο φάουλ από τις τοπικές αρχές αφού η μπάρα πρέπει να καλύπτει μόνο το ρεύμα κυκλοφορίας του οχήματος και όχι να πέφτει ακόμη μία και να κλείνει και το αντίθετο.

Επομένως το SUV που παγιδεύτηκε δεν είχε άλλη επιλογή από το συνεχίσει ευθεία και να την σπάσει. Η χειρότερη δε επιλογή του οδηγού μέσα στο πανικό του ήταν αυτή που έκανε και αν δεν ενεργούσε ο φύλακας η σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη. Πάντως, δεν περνά απαρατήρητη η ψυχραιμία των γύρω λες και αυτό γίνεται κάθε μέρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!