NEA

Γιατί η Nissan προσφέρει τη δυνατότητα test drive… με Toyota RAV4;

Στην Ευρώπη κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά ανήκουστο και ίσως παραβατικό. Στις ΗΠΑ είναι απλά μάρκετινγκ!

H Nissan στις ΗΠΑ καλούν όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργιο Roque (το X-Trail για τους Ευρωπαίους) να το οδηγήσουν και αμέσως μετά να κάνουν και ένα test drive το Toyota RAV4. Ναι, τόσο σίγουρη είναι η Nissan για το νέο της SUV το οποίο έχει και το πλεονέκτημα τιμής.

Έτσι, η αμερικανική αντιπροσωπεία της Nissan διαθέτει σε πολλά σημεία πώλησης της μισθωμένα Toyota RAV4 ώστε να υπάρχει άμεση σύγκριση με το Rouge. Η κίνηση αυτή δείχνει εμπιστοσύνη της μάρκας στο προϊόν της και μένει να δούμε αν θα είναι αποτελεσματική σε επίπεδο πωλήσεων.

To Rouge είναι από τα δημοφιλέστερα SUV στην αγορά των ΗΠΑ με 350.000 πωλήσεις το 2019 και κατέχοντας την 6η θέση στην πρώτη 20άδα. Και με το νέο μοντέλο οι ιθύνοντες της Nissan στοχεύουν δικαιολογημένα σε μια καλύτερη πορεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!