ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε μία Lamborghini να περνά μέσα από έναν πλημμυρισμένο δρόμο [vid]

Ο τολμηρός οδηγός δε λογαριάζει από τον πλημμυρισμένο δρόμο και βουτά μέσα στο νερό όταν τα διπλανά αυτοκίνητα έχουν απλά ακινητοποιηθεί.

Το συμβάν τραβήχτηκε σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο της Φλόριδα μετά από μια δυνατή καταιγίδα. Όπως θα δείτε μια Huracan Spyder αψηφά την όλη κατάσταση και ο οδηγός περνά από τον πλημμυρισμένο δρόμο σα να μη τρέχει τίποτα και παρόλο που το νερό λίγο θέλει για να σκεπάσει το ούτως ή άλλως χαμηλό supercar.

Μία καλή υπόθεση που ο κινητήρας δεν έχει σβήσει είναι πως βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ όπως θα δείτε δεν αφήνει το γκάζι ώστε να γίνει αναρρόφηση και να περάσει νερό. Πάντως είναι να απορεί κανείς πως δεν λυπάται την άμοιρη την Huracan που λογικά θα “πήρε” νερό στο εσωτερικό της.

Από την άλλη, ποιος ξέρει… μπορεί να βιαζόταν τόσο πολύ που να άξιζε τον κόπο, να έχει ένα γεμάτο γκαράζ από δαύτες, να είναι «νοικιάρικη», ίσως κλεμμένη… ποιος ξέρει τι μυαλά κουβαλά ο καθείς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!