NEA

Toyota: Νέα έκδοση GR Sport για το C-HR

Το δημοφιλές και ιδιαίτερο SUV αποκτά μια νέα σπορ έκδοση δίχως αλλαγές στα μηχανικά του μέρη.

Το GR Sport πακέτο εξοπλισμού προσφέρεται και στο C-HR και όπως ισχύει για τα υπόλοιπα μοντέλα έτσι και εδώ η αναβάθμιση αφορά μόνο σε αισθητικές βελτιώσεις και προσθήκες. Όπως είναι οι μαύρες περιμετρικά του αμαξώματος, η σκούρα μάσκα με το σπορ splitter, οι νέας σχεδίασης τροχοί 19’’ με ελαστικά Continental Premium Contact 6 νούμερο 225/45, οι εννέα διαφορετικές διχρωμίες αμαξώματος-οροφής κ.α.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα με επένδυση αλκαντάρα, λογότυπα GR σε διάφορα σημεία, επενδύσεις στο τιμόνι και στον επιλογέα, ενώ τον τόνο ανεβάζουν οι κόκκινες ραφές. Όπως και όλα τα υπόλοιπα C-HR διαθέτει το ηλεκτρονικό πακέτο Toyota Safety Sense με όλα τα βοηθήματα για την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

Σχετικά με τους κινητήρες δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην γνωστή γκάμα ενώ έχει γίνει ένα ελαφρά διαφορετικό σετάρισμα στο σύστημα διεύθυνσης και στην ανάρτηση για πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά. O εξοπλισμός του C-HR GR Sport  είναι ιδιαίτερα πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα της JBL, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, LED φωτιστικά σώματα κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!