NEA

H Mercedes-AMG GT 4 σπάει τα χρονόμετρα στο Nürburgring [vid]

Το τετράθυρο κουπέ παίρνει τα σκήπτρα από την Porsche Panamera και σημειώνει νέο ρεκόρ στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων.

Με χρόνο 7 λεπτά και 27,8 δευτερόλεπτα η Mercedes-AMG με την GT-4 καταρρίπτει την επίδοση της Porsche Panamera Turbo S που είχε κάνει τον Αύγουστο ένα γύρο στην Πράσινη Κόλαση μέσα σε 7 λεπτά και 29,81 δλ. Έτσι, η αναβαθμισμένη GT 63 S στα χέρια του μηχανικού εξέλιξης Demian Schaffert είναι το premium τετράθυρο που «γυρίζει» ταχύτερα από κάθε άλλο τα 20,6 χιλιόμετρα της γερμανικής πίστας.

Υπενθυμίζεται πως η GT 63 S 4MATIC+ εφοδιάζεται με τον γνωστό V8 twin-turbo χωρητικότητας 4,0 λίτρων που αποδίδει 640 άλογα και 900 Nm ροπής. Η ισχύς περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων με την επιτάχυνση για το 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική να φτάνει τα 315 χλμ./ώρα. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το ρεκόρ που έκανε η Mercedes-AMG.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!