ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H Corvette Stingray είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Τζο Μπάιντεν!

Ήδη ο Τζο Μπάιντεν έχει δηλώσει φανατικός των τεσσάρων τροχών και πως θα συμβάλλει στα μέγιστα ώστε να ανακάμψει η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ηλεκτροκίνηση.

Αν και οι κανόνες ασφαλείας δεν επιτρέπουν σε έναν Πρόεδρο να οδηγεί δημοσίως ένα σπορ μοντέλο (ειδικά όταν είναι κάμπριο, κάτι που ισχύει από την δολοφονία του Κένεντι), ο νέος πλανητάρχης, ο Τζο Μπάιντεν, δηλώνει φανατικός οπαδός της  ανοιχτή Chevrolet Corvette Stingray.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν καλεσμένος πριν από μερικά χρόνια στη δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου «Jay Leno’s Garage». Στην ίδια εκπομπή ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως απολαμβάνει την οδήγηση και πως του αρέσει η ταχύτητα, αν και προσπάθησε να το κρύψει όταν είπε το τελευταίο.

Εκείνη την εποχή ο Μπάιντεν ήτα αντιπρόεδρος επί προεδρίας Ομπάμα και είχε διηγηθεί την ιστορία του αγαπημένου του αυτοκινήτου, μία ανοιχτή Corvette με μοτέρ V8 L79 των 5,4 λίτρων που είχε 350 άλογα. Του την είχε κάνει δώρο ο πατέρας του το 1967 ως γαμήλιο δώρο και είχε συγκεντρώσει το ποσό των 5.600 δολαρίων ως υπάλληλος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!