NEA

Δείτε το Rezvani Hercules με τους 6 τροχούς και τα 1.320 άλογα!

Η Rezvani Motors από την Καλιφόρνια ζήλεψε την δόξα της Mercedes-AMG G 63 6×6 και μας παρουσιάζει τον δικό της… Ηρακλή!

Η Rezvani είναι μια εταιρία η οποία από το 2014 παρουσιάζει custom κατασκευές για την αμερικανική αγορά. Το πιο πρόσφατο δείγμα της είναι το Hercules 6×6 και όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα τριαξονικό pick-up που εφοδιάζεται με έναν V8 χωρητικότητας 7,0 λίτρων που με την βοήθεια υπερσυμπιεστή αποδίδει 1.320 άλογα και 1.340 Nm ροπής!

Μιλάμε για ένα πραγματικό άρμα (βασίζεται σε ένα Jeep Gladiator) με τον Ferris Rezvani, σχεδιαστής και ιδρυτής της εταιρίας, να υλοποιεί ένα παιδικό του όνειρο αφού μικρός ήθελε να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, όπως ο ήταν ο πατέρας του. Τελικά, κατασκεύασε ένα… εδάφους-εδάφους εξάτροχο «τζετ» που προσφέρει την μαχητική αίσθηση και αστείρευτη δύναμη.

Το μήκος του Hercules 6×6 φτάνει τα 6,2 μέτρα και μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ημιφορτηγό με δίμετρο ύψος. Η ανάρτηση είναι ειδικά εξελιγμένη από την Fox, ενώ η μετάδοση είναι πλήρως λειτουργική με επιλογές 6×2, 6×4 και 6×6 σε όλους τους τροχούς.

Εδώ να πούμε πως εκτός από το απόλυτο V8 που κοστίζει 1.00.000 δολάρια υπάρχουν και τρεις ακόμη μικρότερες εκδόσεις. Η βασική diesel τρίλιτρη V6 με 265 ίππους που ξεκινά από τα 225.000 δολάρια, μια V6 3.6 βενζίνης με 290 ίππους και μια «απλή» Hemi V8 των 6,4 λίτρων με 507 ίππους (από Dodge Challenger SRT Demon.).

Φαντάζεστε τον χαμό στους δρόμους αν κυκλοφορούσατε με ένα από δαύτα; Χαμός!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!