NEA

Αυτή Alfa Romeo Giulia GTA κοστίζει 430.000 ευρώ!

Πρόκειται για μια restomod περίπτωση που θα κατασκευαστεί σ μόλις 20 αυτοκίνητα. Φτιαγμένα όλα στο «χέρι» και με 518 ηλεκτρικά άλογα.

Η Totem Automobili είναι μια ανεξάρτητη καροσερία που αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή 20 υπέροχων ηλεκτρικών Giulia GTA που βασίζονται στο μοντέλο του 1965. Οι Ιταλοί είχαν αναγγείλει το project τους από τον Μάρτιο και τώρα μας δίνουν τα πλήρη στοιχεία για πανέμορφο τετράτροχο με ρετρό brutal χαρακτήρα που ηλεκτρίζει.

Στην κυριολεξία μιας και το σύστημα πρόωσης δεν έχει ένα πάλαι ποτέ τετρακύλινδρο 1.600άρη με καρμπιρατέρ, αλλά ένα ηλεκτρικό μοτέρ με 518 ίππους και ροπή 980 Nm. H μπαταρία των 50,4 kWh (τύπου NMC 18650, βάρους 330 κιλών) προσφέρει μια αυτονομία 360 χιλιομέτρων. Όσο για τις επιδόσεις το 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 3,4’’ με την τελική να περιορίζεται στα 245 χλμ./ώρα.

Από εκεί και πέρα έγιναν οι μέγιστες προσπάθειες με τη χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου ώστε το απόβαρο να μην ξεπερνά τα 1.270 κιλά. Σχεδιαστικά το αμάξωμα διατηρεί το ορίτζιναλ στιλ, όπως η απουσία των προφυλακτήρων, μετρώντας περίπου 4 μέτρα σε μήκος. Όσο για το εσωτερικό αυτός ο συνδυασμός του παρελθόντος με το σύγχρονο στοιχείο  είναι τόσο καταπληκτικός που δεν χορταίνεις να τον κοιτάς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!