ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Rock δεν μπορεί να χωρέσει σε μία Porsche Taycan

Το Red Notice είναι μια επερχόμενη αμερικανική ταινία δράσης που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Rawson Marshall Thurber για το Netflix. Θα πρωταγωνιστήσουν οι Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds.

Μετά από μήνες αναμονής και έχοντας αγοράσει μια Porsche Taycan το συνεργείο της νέας ταινίας ήταν επιτέλους έτοιμο για να γυρίσει την σχετική σκηνή με το ηλεκτρικό σπορ μοντέλο. Ωστόσο, δεν υπολόγισαν σε κάτι. Στον όγκο του δημοφιλούς ηθοποιού Dwayne Johnson, ο οποίος τρόμαξε για να μπει σε μια Porsche Taycan.

Μετά από πολύ προσπάθεια ο γνωστός Rock χώρεσε τελικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και για να μην φαίνεται τόσο στριμωγμένος υπήρξαν λήψεις από συγκεκριμένες γωνίες. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τεράστιος χολιγουντιανός αστέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα σπορ μοντέλα. Κάτι παρόμοιο είχε αντιμετωπίσει και πριν από πέντε χρόνια με μια LaFerrari.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!