NEA

Αναζωογονημένο το Nissan Micra με N-Design & N-Sport εκδόσεις. Ντίζελ, γιοκ!

Το Micra κυκλοφορεί εδώ και περίπου τρία χρόνια στους ευρωπαϊκούς δρόμους για να περάσει στην facelift εκδοχή του. Τέλος η diesel έκδοση από την γκάμα που είχε σταματήσει να διατίθεται εδώ και ένα μήνα.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα συνηθισμένο facelift αφού οι αλλαγές περνούν αόρατες δίνοντας έμφαση στις νέες εκδόσεις εξοπλισμού N-Design και N-Sport, καθώς και στους νέους συνδυασμούς εξατομίκευσης.

H πρώτη έκδοση προσφέρει τονισμένες λεπτομέρειες σε μαύρο και χρώμιο, έχει νέες ζάντες 16’’, νέες επενδύσεις στο εσωτερικό με γκρι σημεία και απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό. Η N-Sport έχει ανάλογες στιλιστικές αναβαθμίσεις, 17άρες ζάντες, LED φωτιστικά σώματα και διάκοσμο με αρκετή αλκαντάρα για μια πιο σπορτίφ αίσθηση.

Από εκεί και πέρα ο τεχνολογικός εξοπλισμός της έκδοσης Techna έχει εμπλουτισθεί με νέα συστήματα υποβοήθησης, το σύστημα πολυμέσων έχει αναβαθμιστεί ενώ υπάρχει διευρυμένη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Όσο για το 1.000άρη μοτέρ έχει αναβαθμιστεί στο πρότυπο του Euro 6d προσφέροντας μειωμένους ρύπους και κατανάλωση, δίχως για την ώρα η Nissan να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Πιθανότατα να έχει καταργηθεί η diesel έκδοση του diesel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!