ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Άναψε το λαμπάκι του κινητήρα και βρήκε έναν πύθωνα κάτω από το καπό [vid]

πηγή φωτογραφίας: @MyFWC via Twitter

Σε μέρη με πολύ υγρασία και ζέστη, όπως η Φλόριδα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν ανάψει το check engine επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις κάτω από το καπό.

Ο κάτοχος μιας μπλε Mustang πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του αλλά είδε πως άναψε το λαμπάκι της μηχανής. Έτσι, αυτό έκανε αυτό που ήταν αναμενόμενο. Βγήκε από το αυτοκίνητο του και άνοιξε το καπό για να δει τι μπορεί να έφταιγε. Και δεν χωρά αμφιβολία πως το τελευταίο πράγμα που περίμενε να βρει θα ήταν ένας τρίμετρος πύθωνας που την είχε αράξει κουλουριασμένος πάνω από το καπάκι του κινητήρα!

Αμέσως ο οδηγός κάλεσε τις αρχές ώστε να καταφτάσουν άνθρωποι περιβαλλοντικές οργάνωσης και να περισυλλέξουν το ερπετό. Πάντως, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για χώρες όπως η ειδική μας που το πολύ άντε να παγιδευτεί κάποια γάτα στο χώρο του αυτοκινήτου. Και αν αυτή δεν μπορεί να βγει (και πριν αποφασίσετε να την βασανίζετε με ένα λάστιχο νερού επειδή το άμοιρο ζώο μπορεί να έχει φρακάρει), τότε η καλύτερη λύση είναι να καλέσετε την πυροσβεστική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!