NEA

Η Maybach S-Class είναι ο ορισμός της χλιδής… και της υπερβολής

H γερμανική εταιρία παρουσίασε την Maybach εκδοχή της S-Class που προσφέρει ότι κομφόρ μπορεί να φανταστεί κανείς πάνω σε τέσσερις τροχούς.

Μετά την GLS Maybach, το πρώτο SUV με το top πολυτελές σήμα της Mercedes, παρουσιάστηκε και η Maybach S-Class που φτάνει σε μήκος κοντά στα 5,5 μέτρα και έχει ένα μεταξόνιο μακρύτερο κατά 18 εκατοστά για να προσφέρει περισσότερο άνεση. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες το εσωτερικό θυμίζει προεδρική σουίτα ή αν προτιμάτε ένα υπερσύγχρονο lounge με τις ανέσεις μιας business class θέσης.

Μπροστά υπάρχει το γνωστό ταμπλό της S-Class με τις μεγάλες οθόνες, ενώ δύο ακόμη υπάρχουν στις πλάτες των καθισμάτων. Τα οποία πίσω είναι δύο και έχουν μασάζ, κλιματισμό, εκτείνονται προς τα εμπρός σαν καναπές, έχουν μαξιλαράκια και όλα τα σχετικά. Υπάρχει υποστήριξη φωνητικών εντολών, ανέπαφου ελέγχου, σύστημα ηχοακύρωσης για ήσυχες διαδρομές, ηχοσύστημα Burmester για 4D απόλαυση, φωτισμός καμπίνας με 253 LED, 18 αερόσακοι για πλήρη ασφάλεια κ.α.

Σε αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα φυσικό είναι να υπάρχει τεράστιο εύρος εξατομίκευσης αφού όταν ο πελάτης πληρώνει τα πάντα γίνονται. Στην περίπτωση της Maybach S-Class οι τιμές είναι σίγουρο πως θα κυμαίνονται αρκετά πάνω από τα περίπου 180 χιλιάρικα μιας και υπάρχουν πολλά εξτρά και προσωποποιημένα στοιχεία. Για τους ενδιαφερόμενους, θα υπάρχει η έκδοση V8 4.0 με 508 ίππους (οι 12 είναι οι έξτρα του 48V mild hybrid), η V12 6.0 με 621 άλογα και σε ορισμένες αγορές η plug-in υβριδική 3.0 με 503 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!