ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακουστικά Master & Dynamic με τα σήματα της Lamborghini

Η σειρά ασύρματων ακουστικών κλειστού τύπου MW65 και η MW07 Plus διαθέτουν τεχνολογία ενεργού συστήματος καταστολής εξωτερικών θορύβων.

Τα ακουστικά με τα σήματα της Lamborghini είναι ότι πρέπει για να τα κάνετε δώρο σε κάποιον που είναι παθιασμένος με τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Ακόμη καλύτερα, για το εαυτό σας! Η τιμή τους είναι αρκετά ψηλότερη από τα απλά που κυκλοφορούν στο εμπόριο αφού το MW65 είναι στην τιμή των 571 ευρώ και το MW07 στα 371 ευρώ. Είναι ήδη διαθέσιμα στο online store της Lamborghini ή στις ιστοσελίδες της Master & Dynamics.

Προσφέρονται σε μαύρο ή λευκό χρώμα σε συνδυασμό με αλκαντάρα ή κίτρινο μαξιλαράκι κ.α., ενώ στο εξωτερικό τους υπάρχει ο γνωστός ταύρος της Lamborghini. Υπάρχει σύστημα noise cancelling δύο επιλογών. Μία απλή φόρτιση προσφέρει ακρόαση για 24 ώρες ενώ η εμβέλεια του Bluetooth 5.0 φτάνει τα 30 μέτρα. Τα μικρότερα ακουστικά έχουν δυνατότητα φόρτισης από την ανοξείδωτη επαναφορτιζόμενη θήκη τους για 40 ώρες. Καλοφόρετα και καλή ακρόαση!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!