NEA

Αυτό το Subaru BRZ STI θέλει ο λαός!

Τρόπος του λέγειν. Τόσο για τα λογότυπα “STΙ” που πέρασαν σαν εποχή, όσο και για το “λαός” μιας και τα σπορ αυθεντικά αυτοκίνητα τα “τελειώνουν”…

Μια φορά και έναν καιρό όταν οι αγελάδες ήταν παχιές τα STI της Subaru συγκινούσαν μικρούς και μεγάλους με τις εκρηκτικές επιδόσεις τους. Και ας έπιναν τον άμπακο. Αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί όπως και το turbo με τα πολλά άλογα για τους Ιάπωνες της Subaru.

Μάλιστα η επίσημη δικαιολογία γιατί δεν χρησιμοποίησαν υπερτροφοδότηση για το νέο BRZ ήταν πως στους boxer το κιτ του turbo θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους και την τοποθέτηση του μοτέρ ψηλότερα διαταράσσοντας την ιδανική αναλογία του κέντρου βάρους, σύμφωνα με τον Dominick Infante, διευθυντή επικοινωνίας της Subaru στις ΗΠΑ.

Τρίχες κατσαρές, θα έλεγα. Αλλά ούτως ή άλλως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και που θα το «εκπροσωπήσει» το νέο GT86 της Toyota που πιθανότατα θα λέγεται GR86. Λογικά και αυτός δίχως turbo…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!