NEA

Μέτρια η επίδοση του νέου Audi A3 στο τεστ ταράνδου [vid]

Το νέο Audi A3 δυσκολεύτηκε αρκετά στο τεστ ταράνδου και στάθηκε κατώτερο των προσδοκιών του ισπανικού km77.com.

Το τεστ ταράνδου είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία με διπλή απότομο εναλλαγή φορτίου. Η Audi μας έχει συνηθίσει σε κορυφαίες επιδόσεις του είδους αλλά αυτή τη φορά οι Ισπανοί συνάδελφοι διαπίστωσαν πως στις πρώτες απόπειρες με το νέο A3 και έως τα 75 χλμ./ώρα υπήρχε έντονο άνοιγμα της τροχιάς και υποστροφή.

Στα έως 72 χλμ../ώρα το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας φάνηκε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και το A3 δεν έριξε κανένα κώνο στο πέρασμά του. Αφού ο δοκιμαστής εξοικειώθηκε κατάφερε στα 77 χλμ./ώρα να κάνει το πρώτο πέρασμα με επιτυχία, αλλά η δεύτερη μετατόπιση έβρισκε και πάλι τους κώνους.

Μετά από πολύ κόπο μπόρεσε να πετύχει μια προσπάθεια με όρθιους όλους τους κώνους. Πάντως, πέρα από το συγκεκριμένο τεστ το A3 δεν προβλημάτισε το δοκιμαστή του και είχε πάντοτε προοδευτικές και ελεγχόμενες αντιδράσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!