NEA

Citroen Reverse Sales με απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου έως τις 30 Νοεμβρίου!

Η Citroën για μία ακόμη φορά αντιστρέφει τους ρόλους και προτρέπει τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση Citroën, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να πουλήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν ένα νέο Citroën σε ειδικές τιμές!

Στο προωθητικό πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Citroën. Το αυτοκίνητο πόλης C1, το νέο C3, το compact SUV C3 Aircross, το C4 Cactus, το Berlingo και η ναυαρχίδα της γκάμας το Comfort Class SUV C5 Aircross.

Η Citroën συνεχίζει να καινοτομεί, καθώς είναι από τις πρώτες εταιρίες αυτοκινήτου που δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό κατάστημα, όπου οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν και να δεσμεύσουν το αυτοκίνητο που ενδιαφέρονται σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ονομάζεται «CITROËN CARSTORE», https://carstore.citroen.gr/.

Η προωθητική ενέργεια CITROËN REVERSE SALES ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα www.citroen.gr.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!