NEA

Artura θα λέγεται η νέα V6 υβριδική McLaren [vid]

To νέο supercar της McLaren θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2021 και θα έχει plug-in τεχνολογία με δυνατότητα ηλεκτρικής κίνησης.

Το Artura αναμένεται να έχει μια ισχύ περίπου στα 600 άλογα που θα πηγάζουν από έναν twin-turbo V6 με υβριδική τεχνολογία και ηλεκτροκίνηση για περίπου 30 χιλιόμετρα. Θα είναι η πρώτη McLaren που θα βασιστεί σε μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα, η οποία έχει σχεδιαστεί εξ αρχής με στόχο την χρήση υβριδικών και ηλεκτρικών συστημάτων.

Θα υπάρχει εκτενής χρήση ανθρακονημάτων MCLA (Carbon Lightweight Architecture) ώστε να διατηρηθεί το βάρος όσο το δυνατόν χαμηλότερα και για να αντισταθμιστεί εκείνο από το υβριδικό σύστημα. Ταυτόχρονα, το υβριδικό boost θα εξωσκελίσει την ισχύ που θα είναι ακόμη μεγαλύτερο από τον προς κατάργηση V8 κινητήρα που χρησιμοποιείται σε όλες τις McLaren.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!