NEA

Δείτε ένα Golf να πέφτει πάνω σε ένα ηλεκτρικό Scania [vid]

Στο πλαίσιο των δοκιμών ασφαλείας η Scania πραγματοποιεί crash-test με στόχο κατευθείαν το περίβλημα με τις μπαταρίες.

Στα συμβατικά φορτηγά οχήματα τα μεγάλα «κιβώτια» που υπάρχουν στα πλάγια δεν είναι άλλα από τα ρεζερβουάρ καυσίμου. Σε ένα ηλεκτρικό φορτηγό, στα ίδια σημεία τοποθετούνται και οι μπαταρίες που βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή που να τις προστατεύει σε περίπτωση σύγκρουσης.

Για να μας πείσουν για τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας οι άνθρωποι της Scania πήραν ένα από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις αυτοκίνητα της ευρωπαϊκής αγοράς και το έριξαν κατευθείαν πάνω στις μπαταρίες. Η ταχύτητας δεν διευκρινίζεται αλλά όπως μπορείτε να δείτε είναι τουλάχιστον με 50 χλμ./ώρα και το Golf πέφτει σφόδρα πάνω στις μπαταρίες που παραμένουν άθικτες στο κουτί τους.

Εδώ να πούμε πως η Scania έχει ξεκινήσει σε συγκεκριμένες αγορές την διάθεση ηλεκτρικών φορτηγών με έως 9 μπαταρίες 300 kWh, ηλεκτρικό μοτέρ έως 295 kW και φόρτιση DC έως 130 kW/ 200A.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!