NEA

To Audi e-Tron είναι τόσο αξιόπιστο όσο ένα Tesla Model Y!

Tο Consumer Reports συστήνει την αποφυγή της αγοράς των Audi e-tron και Tesla Model Y αφού παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα και βλάβες.

Το Consumer Reports είναι η αμερικανική ένωση καταναλωτών και ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι να καταγράφει τα παράπονα και τις αξιολογήσεις διαφόρων προϊόντων. Το ίδιο κάνει και για τα αυτοκίνητα και σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 329.000 αυτοκίνητα έδειξε πως από τα πιο αναξιόπιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τα Audi e-Tron kai Tesla Mode Y με προβλήματα που τα τοποθετούν πάνω από το μέσο όρο.

Μάλιστα, η ένωση συστήνει στους καταναλωτές να αποφύγουν την αγορά αυτών των μοντέλων, ενώ τρίτο στην λίστα με τα πιο προβληματικά ηλεκτρικά ήταν το Kia e-Niro. Οι τοποθετήσεις του Consumer Reports έχουν ιδιαίτερο ειδικό βάρος για τις ΗΠΑ και σε σημαντικό βαθμό καθορίζουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Τα προβλήματα και τα παράπονα των ιδιοκτητών του Audi e-tron εντοπίστηκαν στο ότι το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης έβγαινε εκτός λειτουργίας σε συχνότητα σαφώς πιο υψηλή από το μέσο όρο. Ταυτόχρονα καταγράφηκαν και ζητήματα, που όμως δεν προσδιορίζονται, με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Στο Model Y της Tesla τα προβλήματα έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την ποιότητα κατασκευής, αφού υπάρχουν καταγγελίες ακόμη και για ηλιοροφές που ξεκολλούν στις υψηλές ταχύτητες. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας από τους κατόχους του αυτοκινήτου του «στη βαφή υπάρχουν βρωμιές και τρίχες».

Στο Kia Niro EV το πρόβλημα εντοπίζεται σε μια από τις βάσεις του ηλεκτροκινητήρα, ενώ η εταιρία στις ΗΠΑ δήλωσε πως το ζήτημα λύθηκε ήδη με κάποιες αλλαγές στη γραμμή παραγωγής. Όσο για τα Porsche Taycan και Mercedes EQC δεν υπήρχαν σαφή δεδομένα, αλλά και πάλι το Consumer Reports δεν συστήνει την επιλογή τους επειδή τα στοιχεία δείχνουν γενικότερα προβλήματα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα διάφορα συστήματα τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!