NEA

Παράταση δύο μηνών στα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση δύο μηνών, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, πήραν τα τέλη κυκλοφορίας, όπως διαφαίνονταν άλλωστε κι από τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρας.

Παράλληλα, ανοικτό αφήνει ο υπουργός οικονομίας Χρήστος  Σταϊκούρας το ενδεχόμενο να γίνεται στο εξής η καταβολή τελών κυκλοφορίας ανάλογα με τη χρήση του οχήματος. Σε πρωινή εκπομπή ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε πως το οικονομικό επιτελείο θα εξετάσει το ενδεχόμενο αίτημα, μετά και τις απαγορεύσεις στην κυκλοφορία, ελέω κορωνοϊού.

Αφού τονίστηκε από τους παριστάμενους ότι είναι άδικο να πληρώνει ο κάτοχος οχήματος, που έχει καταθέσει τις πινακίδες, ολόκληρο το οικονομικό έτος για κυκλοφορία 3 μηνών για παράδειγμα, ο υπουργός υπογράμμισε ότι θα εξετάσει το εν λόγω ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα πρέπει άμεσα να προβεί σε ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέτωπο αυτό…και μην περιμένουν τα ελληνικά νοικοκυριά μέχρι το τέλος του χρόνου τι θα πράξουν με τα οχήματα τους.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!