ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οδηγός μιας ΒΜW M3 δίνει σόου και γίνεται ρεζίλι [vid]

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν άπειρα βίντεο με πρωταγωνιστές διάφορους άμυαλους και ανόητους οδηγούς που υπερεκτιμούν τις δυνατότητες τους.

Μια τέτοια περίπτωση βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο όπου στις ΗΠΑ οι συναθροίσεις στους δρόμους με κατόχους σπορ μοντέλων είναι συνηθισμένη. Αφού έφτασε η ώρα της αποχώρησης ο καθένας αποφασίζει να το κάνει με τον τρόπο του ώστε να δώσει και το δικό του σόου. Κάποια στιγμή μπαίνει στο πλάνο και ο ήρωας της ημέρας με μία M3 F80, o οποίος προσπαθεί να κάνει την δική του φιγούρα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν το έχει και τόσο με αποτέλεσμα το drift να εξελίσσεται σε εφιάλτη. Tα πολλά άλογα και η πίσω κίνηση χρειάζονται όχι μόνο ικανά χέρια αλλά και αρκετό μυαλό. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συνέπειες αφορούν στον ίδιο και στο άμοιρο το πεζοδρόμιο…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!