NEA

Μάθετε τα τελευταία αποτελέσματα στον Euro NCAP [vid]

Τα νέα μοντέλα που «έλιωσε» ο Euro NCAP ήταν τα Honda e, Audi A3 Sportback, Seat Leon, Isuzu D-Max, Kia Sorento, Land Rover Defender και Hyundai i10.

Στα μοντέλα που διακρίθηκαν με την υψηλότερη βαθμολογία ήταν το Land Rover Defender στην έκδοση 110 το οποίο πήρε πέντε αστέρια, με 85% στην προστασία των επιβατών, 71% στους πεζούς και 79% στα συστήματα ασφαλείας. Με πεντάστερη διάκριση πέρασαν και τα Seat Leon, Kia Sorento, Audi A3 Sportback, καθώς και Isuzu D-Max.

Στα τέσσερα αστέρια αρκέστηκε τα Honda αφού δεν τα πήγε και τόσο καλά στα συστήματα υποβοήθησης. Το Hyundai i10 είχε την χαμηλότερη αξιολόγηση στην προστασία των επιβατών, αλλά και στην λειτουργία των ηλεκτρονικών υποβοήθησης και συγκεκριμένα στην αυτόνομη πέδηση.

Αξιοσημείωτο είναι πως έγιναν αξιολογήσεις και σε άλλα εξηλεκτρισμένα μοντέλα, τα οποία πήραν πέντε αστέρια, όπως το Captur E-Tech, τα υβριδικά Peugeot 3008 και 508, καθώς και το πλήρως ηλεκτρικό e-208.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!