NEA

Διαθέσιμο το υβριδικό Renault Clio E-Tech

H ελληνική αντιπροσωπεία ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της τις τιμές πώλησης του Clio E-Tech.

O εξηλεκτρισμός των σύγχρονων αυτοκινήτων είναι η τεχνολογική εξέλιξη που έχει ως στόχο να μειώσει τόσο την εκπομπή ρύπων όσο και την κατανάλωση καυσίμου. Πέρα από τα ήπια υβριδικά συστήματα, τα γνωστά mild hybrid, υπάρχουν και τα πλήρως υβριδικά με δυνατότητα περιστασιακής ηλεκτροκίνησης.

Όπως αυτό του Clio E-Tech που εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης στα 1.600 κ.εκ. σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ 36 kW και με συνολική ισχύ 140 ίππους. Η Renault ανακοινώνει πως η μέση κατανάλωση είναι στα 4,3 λίτρα/100 χλμ. και η εκπομπή CO2 κάτω από τα 100 γραμμάρια.

Φυσικά, κάθε νέα προηγμένη τεχνολογία είναι ευπρόσδεκτη, αλλά το σημαντικότερο είναι να προσφέρεται στον πελάτη σε μια προσιτή τιμή πώλησης ώστε να επωφελείται. Κάτι που στην περίπτωση του υβριδικού Clio, μάλλον δεν ισχύει αφού η τιμή του ξεκινά από τις 24.990€ (στην Ισπανία η ακριβότερη έκδοση του μοντέλου κοστίζει όσο η βασική στην χώρα μας).

  • Clio E-Tech Expression Plus: 24.990€
  • Clio E-Tech Dynamic: 26.730€
  • Clio E-Tech RS Line: 27.690€

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!