ΑΓΩΝΕΣ

H Ferrari αποχαιρετά τον Sebastian Vettel!

Μετά από έξι χρόνια στην Scuderia o 33χρονος Γερμανός πρωταθλητής αποχωρεί από το κόκκινο στρατόπεδο για να ενταχθεί στην ομάδα της Aston Martin.

Αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους πιλότους της Formula 1 την τελευταία δεκαετία είναι ο Vettel που με την Red Bull είχε κατακτήσει τα τέσσερα σερί πρωταθλήματα από το 2010 έως το 2013.

Η τελευταία του καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα ήταν 2ος στα πρωταθλήματα του 2017 και 2018. Από το 2015 και έπειτα ο Vettel μετακόμισε στην Ferrari όπου είχε σαφώς μικρότερη επιτυχία μπροστά στην κυρίαρχη Mercedes. Σημείωσε 14 νίκες, 12 poles και είχε 55 podiums.

H φετινή σεζόν ήταν η πιο απογοητευτική της καριέρας του με μόλις 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την Ferrari να τερματίζει στην 6η θέση στο κατασκευαστών. Ήταν η χειρότερη επίδοση της Scuderia από το 1980.

Την θέση του Vettel στην Ferrari παίρνει ο Sainz, ενώ από τις τελευταίες πληροφορίες είναι πως ο Sergio Perez οδεύει προς την Red Bull για να αντικαταστήσει τον Albon.

Για τον αποχαιρετισμό οι Ιταλοί ετοίμασαν μερικά όμορφα βίντεο ευχαριστώντας τον Vettel για την προσφορά του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!