NEA

Η Pagani Huayra Tricolore αποτίει φόρο τιμής στο Frecce Tricolori!

Πρόκειται για το σμήνος αεροσκαφών επιδείξεων της ιταλικής Αεροπορίας που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η Pagani προχώρησε στην παρουσίαση μιας σπέσιαλ Huayra, όπως έκανε πριν από 11 χρόνια με την Zonda. Αντιστοίχως, υπάρχουν διάφορες αεροδυναμικές βελτιώσεις και ακόμη περισσότερο κάρμπον, ενώ υπάρχουν αναφορές και στο αεροσκάφος MB-339 της Aermacchi. Φυσικά αυτό που σηματοδοτεί την σπέσιαλ έκδοση είναι η τριχρωμία του λευκού/ πράσινου/ κόκκινου που μας παραπέμπει στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Η Huayra Tricolore δεν είναι μόνο η ακριβότερη Pagani που έχει υπάρξει ποτέ, αφού θα κατασκευαστεί σε μόλις σε τρία αυτοκίνητα με το καθένα να κοστολογείται στα 5,5 εκ. ευρώ (προ φόρων!). Είναι και η ισχυρότερη, αφού για την περίσταση ο V12 twin turbo των 6,0 λίτρων αποδίδει 840 άλογα και 1.100 Nm ροπής. Όλα στους πίσω τροχούς μέσω ενός σειριακού αυτόματο κιβωτίου επτά σχέσεων.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!