NEA

Ανάρπαστο το ηλεκτρικό Hummer!

Παρόλο που το νέο πλήρως ηλεκτρικό Hummer δεν έχει μπει καν στην παραγωγή το πρώτο αποθεματικό ξεπούλησε.

Ένα από τα επόμενα best-seller στα ηλεκτρικά SUV αναμένεται να είναι στις ΗΠΑ το ηλεκτρικό Hummer. Τόσο η δόξα που έχει χτίσει η προηγούμενη γενιά, όσο και το ότι πρόκειται για ένα high-tech «πατριωτικό» μοντέλο ελκύουν το αμερικανικό κοινό. Και όσοι καταθέτουν την σχετική προκαταβολή θα πρέπει να περιμένουν έως τα μέσα του 2021, όταν και θα βγουν τα ρώτα Hummer EV από το εργοστάσιο Factory Zero στο Ντιτρόιτ.

Πάντως, οι dealers της GMC υποστηρίζουν ότι έχει πωληθεί όλη η παρτίδα της πρώτης χρονιάς, με την αμερικανική εταιρία να σκέφτεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την παραγωγή του. To εντυπωσιακό είναι πως η έκδοση Edition 1 ξεπούλησε μέσα σε μία ώρα, δίχως ωστόσο να αναφέρεται το αριθμητικό σύνολο.

Έτσι, πιέζουν την GMC να επενδύσει περισσότερο και αφότου έχει προχωρήσει στην μεγαλύτερη αναβάθμιση του εργοστασίου της με 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό που θέλουν οι αντιπροσωπείες της GMC στις ΗΠΑ είναι να επενδυθούν πάνω από 140.000 δολάρια στα σημεία πώλησης ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν την υψηλή ζήτηση για το Hummer EV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!