ΑΓΩΝΕΣ

H Ferrari θα είναι καλύτερη του χρόνου. Όχι όμως και από την Mercedes.

Όλοι ελπίζουν να δουν τη νέα σεζόν τα μονοθέσια της Scuderia να είναι πιο ανταγωνιστικά, αλλά ο Binotto μας προσγειώνει.

Η Ferrari ανακοίνωσε πως τα νέα της μονοθέσια για την σεζόν του 2021 που θα πιλοτάρουν οι Leclerc και Sainz θα ονομάζονται SF21. Ουσιαστικά θα είναι μια εξέλιξη των τωρινών μονοθεσιών και θα έχουν την ίδια βάση, αφού όλες οι ομάδες περιμένουν τις μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν το 2022.

Ο Binotto είπε πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν το νέο έτος και μίλησε για μια πιο ανταγωνιστική ομάδα από την προηγούμενη σεζόν. Στο Μαρανέλο εξελίσσουν ένα νέο V6 που θα είναι πιο ισχυρός και αποδοτικός ώστε τα κόκκινα μονοθέσια να έχουν μια καλύτερη παρουσία και με λιγότερο drag.

Πάντως, ο Binotto άφησε να εννοηθεί πως η Ferrari θα είναι πιο ανταγωνιστική του χρόνου, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να κοντράρει την πολύ δυνατή Mercedes. Και δε νομίζουμε πως μπλοφάρει, αφού είπε χαρακτηριστικά πως ο νέος κινητήρας της Ferrari δεν θα είναι ο χειρότερος στο grid…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!