NEA

H Apple δεν αγόρασε την Tesla επειδή θέλει να φτιάξει το δικό της αυτοκίνητο;

Ένα τιτίβισμα του Elon Musk ήταν αρκετό για να φουντώσει και πάλι τα σενάρια για την παραγωγή ενός αυτόνομου ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Apple.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Elon Musk καταφέρνει να απασχολεί την επικαιρότητα μέσω των social media. Πρόσφατα, έγραψε στο Twitter πως τις «σκοτεινές μέρες» στην εξέλιξη του Model 3 ήθελε να πουλήσει την εταιρία του στην Apple. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της τελευταίας, ο Tim Cook, απάντησε αρνητικά ακόμη και στο ενδεχόμενο μίας συνάντησης με τον CEO της Tesla.

O δαιμόνιος Elon Musk που θέλει να στείλει τον άνθρωπο στον Άρη προφανώς και δεν κάνει τίποτε τυχαία. Βλέπετε αυτό το tweet θα μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Αφενός το κάνει σε μια περίοδο όπου ξεκίνησαν πάλι οι φήμες γύρω από την παραγωγή ενός αυτοκινήτου από την Apple. Αφετέρου το κάνει σε μια περίοδο που η μετοχή της Tesla έχει πραγματικά εκτοξευθεί στην στρατόσφαιρα με πάνω από 600 δολάρια.

Πηγή: Bloomberg

Όπως είπε και ο ίδιος σκόπευε τότε να πουλήσει την εταιρία του για 60 δισεκατομμύρια δολάρια όταν σήμερα έχει ξεπεράσει τα 600! Το παρακάτω διάγραμμα μιλά από μόνο του. Απλά αναρωτιέται κανείς πόσο μεγάλη θα είναι η πτώση μετά από μία τόσο αφύσικα μεγάλη άνοδο, αφού η τιμή της μετοχής είναι δραματικά υπερτιμημένη όπως αναφέρει η JP Morgan στο Bloomberg.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!