NEA

H McLaren Sabre… πάει στο Χόλυγουντ!

Πρόκειται για μια σπέσιαλ εκδοχή με 835 άλογα που θα υπάρξει σε περιορισμένο σύνολο και που προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ. Η πρώτη πωλήθηκε ήδη. Στο Beverly Hills!

Όπως μπορείτε να δείτε, με λίγα μερικά παραπάνω φτιαξίδια (όπως η τεράστια πίσω ουρά με τον εξίσου τεράστιο πίσω διαχύτη), το ακόμη χαμηλότερο σασί, το καπό με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τα διάφορα splitter και πολλά άλλα που έκανε το τμήμα McLaren Special Operations για να δημιουργήσει την Sabre των 15 αυτοκινήτων.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά οι Βρετανοί κάνουν λόγο για το ισχυρότερο μη υβριδικό μοντέλο τους. Μια χαρά τους βρίσκω για την ούτως ή άλλως λιγότερο απαιτητική -σε εκπομπές ρύπων- αμερικανική αγορά. Έτσι, ο V8 θα είναι πιο «ελεύθερος» και περιμένουμε με κάποιες περιποιήσεις και στο twin-turbo να αποδίδει 835 άλογα του. Όσο για την τελική είναι στα 351 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!