NEA

Zyrus 1200 Strada: Με αγάπη από τη Νορβηγία

Το αυτοκίνητα που βλέπετε είναι μια Lamborghini Huracan με βαριά μετατροπή από νορβηγικά χέρια.

Δεν ξέρουμε αν οι Νορβηγοί στην Zyrus χρησιμοποίησαν το σφυρί του Θόρ, αλλά το σίγουρο είναι πως κατάφεραν να κάνουν αγνώριστη αυτή την Huracan. Μάλιστα τους πήρε δύο χρόνια και πάνω από 6.000 χιλιόμετρα δοκιμών για να δημιουργήσουν την πιο ακραία Huracan που υπάρχει, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται. Και μία από τις ακριβότερες αφού η τιμή της φτάνει κοντά στις 600.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πακέτο tuning έχει τουλάχιστον 600 σημεία που έχουν αναβαθμιστεί ή αντικατασταθεί από νέα και με το απόβαρο να φτάνει τα 1.427 κιλά. Υπάρχει και μια ελαφρύτερη καθαρά αγωνιστική έκδοση για την πίστα στα 1.200 κιλά και με χαμηλότερη τιμή στις 525.000 ευρώ. Φυσικά, αυτό που βγάζει μάτια είναι το φουλ αεροδυναμικό body-kit που έχει μέχρι και εισαγωγή στην οροφή και που στα 200 χλμ./ώρα παράγει έως 2 τόνους downforce.

Για την περίσταση η Zyrus LP12 Strada και συγκεκριμένα ο V10 των 5,2 λίτρων εφοδιάζεται με διπλό turbo ανεβάζοντας την ισχύ στα 900 άλογα. Και από εκεί στα 1.200 όταν επιλεχθεί το πρόγραμμα track. Φυσικά δεν υπάρχουν νούμερα για τις επιδόσεις αλλά η ισχύς και το όλο tuning πακέτο μιλά από μόνο του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!